Kompania Granitis shpall dy vende vakante pune.

 

1-Menaxher shitjesh ne terren

Kualifikimet
Te kete arsimin e late
Te kete experience pune ne distribucion minimumi 2 vjet
Te kete njohuri mbi zonat e Tiranes dhe rrethet.
Te kete leje drejtimi b.
Te jete i afte te plotesoje objektivat e vendosura nga kompania .
Te jete i afte te listoj artikuj te rinj ne njesit e shitjes.
Te jete i afte te kape kliente te rinj.
Te ruaje marredhenie te mira me klientet.
Te jete bashkepunues me koleget e punes dhe eproret.

 

2-Inxhinier Kimist

-Te kete mbaruar fakultetin e shkencave natyrore; Dega: Kimi ose Bio-kimi ( Profili kimist ose biokimist),
-Te kete eksperience pune ne sektoret e prodhimit, minimalisht 2-3 vite
-Te kete kualifikime profesionale ( kompjuter, gjuhe te huaja, etj. )
-Te kete aftesi shume të mira komunikuese dhe pune ne grup.
-Njohuritë të gjuhës angleze.

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV ne adresen: granitis.paints@gmail.com

Tek ne Cv-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.